DomaProsti časKam po kakovostno snowboard opremo?

Kam po kakovostno snowboard opremo?

Zima je tu in verjetno ste že vsi, ki se ukvarjate z deskanjem na snegu, preverili svojo snowboard opremo. Če ne, potem je sedaj skrajni čas, da to storite, saj so vam v specializiranih trgovinah že na voljo najnovejši modeli snowboard opreme. Toda, ali sploh veste, kaj resnično potrebujete za nepozaben deskarski dan na snegu?

Najpomembnejši deli snowboard opreme

Nepogrešljiv del snowboard opreme je zagotovo snowboard. Deske se med seboj razlikujejo glede na dolžino, širino, obliko in njihov profil. Vse to pa je odvisno od vašega deskarskega znanja, sposobnosti in izbire terena, po katerem se boste vozili. Pomemben sestavni del vsakega snowboarda so vezi, ki se morajo prilegati snowboard čevljem in so združljive z desko ter želenim slogom vožnje.

In že smo pri snowboard čevljih. Ti vam ponujajo različne možnosti zavezovanja, stilov, upogibov in prileganja. Ker gre za enega najpomembnejših elementov snowboard opreme, je ključnega pomena, da izberete takšne, ki zagotavljajo dobro stabilnost in visoko udobje.

Za popoln užitek na snegu pa poskrbijo topla in kakovostna snowboard oblačila. Smučarske jakne, hlače in rokavice so tisti deli snowboard opreme, ki poskrbijo, da vam je suho in toplo ne glede na vremenske razmere.

Snowboard čelada Poc Obex MIPS
Snowboard čelada Poc Obex MIPS — Extremevital.com

Za konec pa ne moremo tudi mimo varnosti na snegu. Čeprav čelade za odrasle zaenkrat še niso obvezne, pa so vsekakor tisti del snowboard opreme, ki vam lahko reši življenje. Njihov nepogrešljiv element so tudi kakovostna očala, ki poskrbijo za dobro vidljivost na soncu, v megli ali snegu.

Zdaj, ko veste, kaj vse potrebujete za deskanje na snegu, se vam verjetno poraja vprašanje, kje je najbolje kupiti snowboard opremo. Priporočamo vam, da pobrskate po ponudbi specializirane trgovine Extreme Vital, kjer boste vse dele opreme za deskanje na snegu našli na enem mestu. Prepričani smo, da boste nad zares pestro ponudbo navdušeni.

Snowboard oprema: https://www.extremevital.com/sl/snowboard

Snowboardi za različno zahtevne deskarje

V ponudbi Extreme Vital so vam na voljo kakovostni snowboardi najbolj priznanih blagovnih znamk. Glede na deskarski slog in vrsto terena so razvrščeni v različne kategorije, in sicer freeride/freestyle snowboardi, freestyle/park snowboardi in splitboardi, zato zadovoljijo najrazličnejšim potrebam in željam vseh deskarjev na snegu.

Freestyle snowboard Salomon Pulse (2022)
Freestyle snowboard Salomon Pulse (2022) — Extremevital.com

Na voljo so vam snowboardi različnih trdot, upogljivosti in tudi teže, s čimer omogočajo najboljšo prilagodljivost slogu vožnje in deskarskemu znanju. Ker pa so okusi posameznikov različni, so v ponudbi na voljo snowboardi najrazličnejših potiskov in barvnih kombinacij. V njej boste našli moške, ženske in otroške snowboarde, ki so že na prvi pogled izjemno atraktivni in privlačni.

Sestavni element vsakega snowboarda so vezi, in tudi zanje je v Extreme Vital dobro poskrbljeno. Zanesljive in trpežne vezi različnih blagovnih znamk vam bodo dolgo služile, pri tem pa zadovoljile potrebam tako začetnikov tudi najbolj naprednih deskarjev na snegu.

Snowboard čevlji za popoln dan na snegu

Tudi kar se tiče ponudbe snowboard čevljev, je v Extreme Vital odlično poskrbljeno tako za moške, ženske kot tudi otroke. V njihovi ponudbi boste našli vzdržljive in udobne snowboard čevlje, s katerimi bo postalo celodnevno snowboardanje pravi užitek.

Čevlji za snowboard K2 Ender (2022)
Čevlji za snowboard K2 Ender (2022) — Extremevital.com

Različni modeli snowboard čevljev, ki so prišli na police Extreme Vitala izpod rok najbolj priznanih proizvajalcev snowboard opreme, vas bodo navdušili s kakovostnim oprijemom, nizko težo in izjemno trpežnostjo. Pri tem pa se bodo popolnoma prilagodili nogam in nudili maksimalno udobje in oporo.

Na voljo so vam snowboard čevlji z različnimi sistemi zavezovanja. Najpogostejše je klasično zavezovanje z vezalkami, ki pa je pri večini modelov dopolnjeno z BOA sistemom hitrega zavezovanja. Ta omogoča večjo gibljivost in popoln nadzor deske med bordanjem.

Snowboard oblačila, s katerimi boste vedno izstopali

Deskarji so do danes razvili prav poseben modni slog, ki na smučišču vidno izstopa. Zato si vzemite čas in pobrskajte po pestri ponudbi kakovostnih in izjemno privlačnih snowboard oblačil, ki vam jih ponujajo pri Extreme Vital. Razveselili se jih bodo predstavnice nežnejšega spola, moški snowboarderji in tudi otroci.

Snowboard bunda Picture Styler (2022)
Snowboard bunda Picture Styler (2022) — Extremevital.com

Pri izbiri smučarskih jaken in hlač se prepričajte o tem, da izbirate topla oblačila, ki vam bodo nudila vrhunsko toplotno izolacijo, hkrati pa omogočala svobodno gibanje. V pestri ponudbi so vam na voljo smučarske jakne in hlače različnih blagovnih znamk, ki jih odlikujejo vodoodpornost, zračnost in učinkovitost odvajanja vlage. Z njimi boste najbolje opremljeni tudi za najzahtevnejše razmere na snegu.

Varnost je vedno na prvem mestu

V športni trgovini Extreme Vital se trudijo kar najbolje poskrbeti za varnost snowboarderjev. Zato so vam na njihovih policah na voljo kakovostne čelade, ki zadovoljijo vsem varnostnim predpisom in standardom, hkrati pa nudijo zaščito in udobje za celodnevno bordanje. K temu močno pripomorejo tudi kakovostna snowboard očala, ki poskrbijo za odlično vidljivost v različnih vremenskih razmerah, kot so sonce, sneg, veter ali megla.

Snowboard očala Uvex Downhill 2000 CV
Snowboard očala Uvex Downhill 2000 CV — Extremevital.com

Na koncu pa ne spreglejte tudi pestre ponudbe ostale snowboard opreme, ki vam na smučišču lahko vedno pride prav. Za še bolj brezskrbne užitke na snegu bodo poskrbeli ščitniki za hrbet, board nahrbtniki, turna in lavinska oprema in še marsikaj drugega.

Klika.si
Klika.si
Vas pritegnejo zanimivi prispevki? Radi vsrkavate novo znanje in ste vedno veseli koristnega nasveta? V tem primeru bo spletni portal Klika.si za vas kot nalašč, saj stremimo h kakovosti, koristnosti in uporabnosti objavljenih vsebin. Prepričani smo, da boste našli veliko prispevkov, ki vam bodo tako ali drugače v pomoč.
DRUGI TRENUTNO BEREJO

Najnovejše objave