DomaOdnosi in partnerstvo5 nasvetov za popestritev partnerskega odnosa

5 nasvetov za popestritev partnerskega odnosa

Ste se v partnerski zvezi znašli v položaju, ko se zdi, da vajine strasti malce pojenjajo? Ali pa se le zavedate, da je odnos potrebno ves čas negovati, da ne bi prišlo do tega. V vsakem primeru bo potrebno nekaj ukreniti glede tega in malce popestriti dogajanje.

Žal je tako, da se ljudje noro zaljubimo, potem smo normalno zaljubljeni, kasneje pa vse skupaj kar malce izzveni v nekakšno navezanost. Pričnemo se spraševati, ali sploh še kaj čutimo drug do drugega. Že res, da je treba imeti spoštovanje do partnerja in pokazati skrb, a brez tistih iskric lahko kaj hitro pride do težav. In kako popestriti odnos?

1. Ne pozabite na drobne malenkosti

Ko je par že nekaj časa v zvezi, se kaj hitro pripeti, da vse skupaj postane nekako običajno in pričakovano. Vse tiste malenkosti, ki so vaju razveseljevale na začetku spoznavanja, počasi izginejo in nenadoma je partnerski odnos videti precej bolj dolgočasen.

Poskrbite za to, da se bo druga polovica počutila posebno. Prinesite kdaj drobno darilo v znak pozornosti ali hvaležnosti. Kakšno čokoladico, povabilo na kavo, sprehod … karkoli, kar bo partnerju dalo vedeti, da nanj še vedno gledate enako.

2. Popestrite dogajanje v spalnici

Če kaj, potem je prav spolnost ključnega pomena za zdrav partnerski odnos. Morda res ni treba za to skrbeti vsak dan, a dogaja se, da pari sčasoma kar nekoliko pozabijo na ta del, ki pa je v resnici izjemno zabaven in povzroča dobre občutke. Če sta seveda oba za.

Popestritev posteljnih aktivnosti
Popestritev posteljnih aktivnosti – za zdrav in razgiban partnerski odnos.

Popestrite dogajanje v postelji s kakšnim novim položajem, spremenite barve zaves, sten, posteljnine, poskrbite, da se partnerju uresniči skrita fantazija. Si morda že od nekdaj želita poizkusiti trojčka? Za marsikoga nesprejemljivo, a vendarle ne tako redko, o čemer pričajo pari na portalu, kot je Urgenca.

3. Skupaj obiščita erotično trgovino

Morda se bo komu zdelo nenavadno, spet drugemu bi bilo nerodno, a pomislite na partnerja. Spolnost je vsekakor nekaj naravnega in tudi del vajinega partnerskega odnosa. Če je v postelji vse v redu, je navadno tudi celoten odnos precej bolj kvaliteten.

Da v postelji ne bi zaškripalo, pa preprečite tako, da partnerja povabite v erotično trgovino, kjer si bosta izbrala nekaj reči za popestritev večernega dogajanja. Erotično perilo, igračke ali nekaj drugega, kar vaju bo navdušilo. Vama je nerodno v trgovino? Potem raje obiščita spletno trgovino, kjer bosta vse pregledala, izbrala in naročila popolnoma diskretno.

4. Prekinite rutino

V partnerskem odnosu postane nekoliko dolgočasno, ko življenje postane ena sama rutina. Razdeljene naloge, kdo odnese smeti, kdo kuha, kdo gre po otroka itd. Vse to je odlično z vidika organizacije, a v samem odnosu povzroča negativne posledice.

Romantična večerja
Ob kozarcu vina si vsaj enkrat na mesec privoščita romantično večerjo.

Zamenjajte rutino, prevzemite del partnerjevih nalog, namesto kosila doma si kdaj privoščita obisk restavracije po službi. Oddajta otroka v varstvo in se eno popoldne posvetita zgolj sebi, ne da bi vama bilo treba ves čas gledati na uro.

5. Dopust samo za vaju

Če imata otroka ali sta vezana na starše enega od vaju, bosta vsekakor potrebovala kratek premor. Pojdita enkrat za spremembo nekam povsem sama. Čisto vseeno, ali na vikend izlet in razvajanje ali pa kar na krajši dopust. Tako bosta ponovno videla tiste iskrice v očeh.

Klika.si
Vas pritegnejo zanimivi prispevki? Radi vsrkavate novo znanje in ste vedno veseli koristnega nasveta? V tem primeru bo spletni portal Klika.si za vas kot nalašč, saj stremimo h kakovosti, koristnosti in uporabnosti objavljenih vsebin. Prepričani smo, da boste našli veliko prispevkov, ki vam bodo tako ali drugače v pomoč.
DRUGI TRENUTNO BEREJO

Najnovejše objave